ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

Εθελοντική Ενισχυτική Διδασκαλία (Κοινωνικό Φροντιστήριο)
Δήμου Θερμαϊκού.

Ο Δήμος Θερμαϊκού μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής για ανάπτυξη πολιτικών στα θέματα Παιδείας, διοργανώνει την Εθελοντική Ενισχυτική Διδασκαλία (Κοινωνικό Φροντιστήριο) η οποία έχει ως σκοπό την προσθετή διδακτική στήριξη σε μαθητές και μαθήτριες Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμου μας, ιδίως αυτών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα παρακολούθησης οποιασδήποτε μορφής ενισχυτικής διδασκαλίας, χωρίς ωστόσο να περιορίζεται μόνο προς αυτούς.
Η ενίσχυση της προσπάθειάς αυτής απαιτεί την συμμετοχή των εκπαιδευτικών τουσυμμετοχή των εκπαιδευτικών του Δήμου (διορισμένους και μη, συνταξιούχους και οι επί πτυχίω φοιτητές), καθώς επίσης και των καθηγητών ξένων γλωσσών, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τους μαθητές και γονείς του Δήμου, με την εθελοντική προσφορά τους.
Οι εθελοντές καθηγητές που θέλουν να συμμετέχουν στη Ε.Ε.Δ. μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο γραφείο της Αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου, τηλ. 23923 30104/102, η οποία επισυνάπτεται.
            Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μαθητές/τριες, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη αίτηση και καταθέτοντας την στο γραφείο του Διευθυντή/ντριας του εκάστοτε σχολείου ή στο γραφείο της Αντιδημαρχίας Παιδείας, τηλ. 23923 30104/102.

Στοιχεία επικοινωνίας: 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2392330104 /102.Fax: 23920 44194 Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 16 / 575 00 – Επανομή E-mail: gr.paideias@3025.syzefxis.gov.gr
Νομός υλοποίησης: 
Θεσσαλονίκη
Κατηγορία: 
Κοινωνικές υπηρεσίες
Πλαίσιο φορέα: 
Δημόσιος φορέας
Είδος υποστήριξης: 
Εκπαιδευτική βοήθεια