Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών  διασφαλίζει τον γενικό παιδευτικό του ρόλο μέσω της υψηλής ποιότητας των εκδηλώσεων, των τεκμηριωμένων και έγκυρων εκδόσεων, του προγραμματισμού θεματικών κύκλων εκδηλώσεων ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να δράσει συμπληρωματικά στη συνολική αγωγή του νεανικού του κοινού.
Προσφέρει με πολύ φθηνό εισιτήριο μια σειρά εκδηλώσεων που οικοδομούν την εισαγωγή στην κλασική μουσική (αλλά και σε κάθε μουσική). Η φροντίδα για αρτιότερες και ελκυστικότερες παραστάσεις- εισαγωγές στα Κυριακάτικα Πρωινά, είναι συστηματική και συνεχής. Με καταξιωμένους συνεργάτες, μουσικο- παιδαγωγούς, εκπαιδευτικούς και μουσικούς, η απήχηση που βρίσκουν οι εκδηλώσεις, μας γεμίζει αισιοδοξία γιατί διαψεύδει με τρόπο ηχηρό, στερεότυπα και τη γενικευμένη απαξίωση για τα ενδιαφέροντα των νέων ακροατών.

Κυριακάτικα Πρωινά «Η χαρούμενη γνώση»

Προγράμματα μύησης στη μουσική με δημοφιλή έργα του συμφωνικού ρεπερτορίου, σχολιασμένα και παρουσιασμένα με τρόπο ελκυστικό από έμπειρους μουσικολόγους προσφέρουν σε παιδιά και νέους τα Κυριακάτικα Πρωινά.
Στόχος των Κυριακάτικων Πρωινών είναι να προσφέρουν γνώση και απόλαυση, παιχνίδι και εξοικείωση, καθιστώντας τους νέους θεατές κοινωνούς της μουσικής, συχνά με ενεργό ρόλο.
Τα προγράμματα γνώρισαν μεγάλη απήχηση στα χρόνια που λειτουργούν, αγκαλιάζοντας όλες τις εκφάνσεις της μουσικής και προσφέροντας με πολύ φθηνό εισιτήριο την ευκαιρία της πρώτης γνωριμίας, «της χαρούμενης γνώσης», στους πιστούς οπαδούς τους.
Μπορείτε να χαρείτε με τα παιδιά σας τα Κυριακάτικα Πρωινά πίνοντας τον καφέ σας στα ηλιόλουστα φουαγιέ και απολαμβάνοντας μετά την παράσταση μία βόλτα στον ολάνθιστο κήπο του Μεγάρου Μουσικής.
Οι συναυλίες της σειράς Κυριακή Πρωί στο Μέγαρο Μουσικής προσφέρονται με πολύ φθηνό εισιτήριο. Προτεραιότητα έχουν τα παιδιά, οι νέοι και οι συνοδοί των παιδιών.

Φθηνά Εισιτήρια:Μειωμένες τιμές - Ειδικές προσφορές
 
Φοιτητές, παιδιά και νέοι 8-25 ετών έχουν την ευκαιρία να προμηθεύονται σε φοιτητικές τιμές τα αδιάθετα εισιτήρια παραστάσεων, σε όλες τις ζώνες. Ο αριθμός των εισιτηρίων που διατίθενται σύμφωνα με την παραπάνω προσφορά ποικίλλει ανάλογα με την εκάστοτε διαθεσιμότητα, και αφορά αποκλειστικά τις  παραγωγές ΟΜΜΑ. Δεν ισχύει στις παραγωγές άλλων φορέων ή στις συμπαραγωγές του ΟΜΜΑ με τρίτους.

Την ημέρα της παράστασης που θέλετε να παρακολουθήσετε, τηλεφωνήστε μετά τις 10 το πρωί στο 210 7282333 για να πληροφορηθείτε σχετικά με τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων (η πώληση αρχίζει στις 6 μ.μ.). Στη συγκεκριμένη προσφορά, η φοιτητική τιμή ισχύει και για ένα άτομο που συνοδεύει παιδί έως 15 ετών.
Δωρεάν εισιτήρια για Σχολεία εκτός Αθηνών

Το Μέγαρο Μουσικής προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για σχολεία που βρίσκονται εκτός Αθηνών. Η προσφορά αφορά τα Κυριακάτικα Πρωινά και άλλες επιλεγμένες παραστάσεις. Ο αριθμός θέσεων ανά παράσταση είναι περιορισμένος, ενώ τηρείται αυστηρά η προτεραιότητα της κράτησης. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 210 7282348 και 210 7282363.
Αγορά ομαδικών εισιτηρίων:

Ισχύουν εκπτώσεις για αγορά τουλάχιστον 20 εισιτηρίων. Περισσότερες πληροφορίες στο 210 7282367

Νέοι και παιδιά
Φθηνό εισιτήριο στα Κυριακάτικα Πρωινά

Νομός υλοποίησης: 
Αττική
Κατηγορία: 
Παραστάσεις
Εκπαιδευτικές δραστηριότητες