ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ / ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Erasmus+

Το σχολείο διοργανώνει διάφορες ομιλίες, απογευματινή επιμόρφωση για τους εκπαιδευτικούς στα πλαίσια των αναγκών του  Προγράμματος Erasmus+ .

  • Δύο εκπαιδευτικοί του σχολείου συμμετείχαν ως ομιλητές σε ημερίδα που οργάνωσε η Διεύθυνση Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης στο Ξενοδοχείο Capsis στη θεματική ενότητα «Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ ως εργαλείο για τη Μεταμόρφωση της Σχολικής Μονάδας και την Εξέλιξη των Σχολικών Δραστηριοτήτων», με θέμα εισήγησης: Σχεδιασμός στο πλαίσιο Δράσης 2. Στρατηγικές συμπράξεις στον τομέα της σχολικής εκπαίδευσης (ΚΑ2).
  • Ο διευθυντής και μια εκπαιδευτικός του σχολείου παρουσίασαν το πρόγραμμα ΚΑ2 G.O.A.L σε ημερίδα που οργανώθηκε στις Σέρρες από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πορόιων με τίτλο «Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+  ως εργαλείο για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και τις Σχολικές Δραστηριότητες».
  • Τέσσερις εκπαιδευτικοί του σχολείου ταξίδεψαν στην Πολωνία (Nowa Slupia) για την δεύτερη συνάντηση των εταίρων (Ισπανία, Κροατία, Φινλανδία, Ιρλανδία, Πολωνία και Ελλάδα) στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+ G.o.a.l. όπου πήραν μέρος σε διάφορες ημερίδες, δραστηριότητες και συζητήσεις, ήρθαν σε γνωριμία με το σχολείο, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του  και αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για τη συνέχεια του προγράμματος με τους συναδέρφους των άλλων χωρών.
  • Έναρξη απογευματινών μαθημάτων Αγγλικής γλώσσας για τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ERASMUS+ G.O.A.L. Τα μαθήματα γίνονται στο χώρο του σχολείου από τη δασκάλα αγγλικών.
Νομός υλοποίησης: 
Θεσσαλονίκη
Κατηγορία: 
Ομιλία
Άλλο